Beertje Baby & Kids
Dé kinderwinkel van de Kempen!

Welkom bij Beertje Baby & Kids!

De naam zegt het eigenlijk al wel, bij Beertje Baby & Kids vindt je een ruim assortiment voor baby's en kinderen. In onze winkel ben je aan het juiste adres voor de leukste merk kinderkleding vanaf maatje 44 t/m 164, schoenen t/m maat 38, speelgoed, boekjes, accessoires en meer!

Op 10 augustus 2020 opende Panzu 'Beertje kids Conceptstore' op de Sniederslaan 20 in Bladel. Na een aantal maanden verbouwen was het zover en was je hier aan het juiste adres voor kinderkleding, speelgoed, verzorgingsproducten, kraamcadeaus en meer!

Al snel werd het pandje van 125 m² te klein en was het mogelijk om naar een pand verderop in de straat te gaan van maar liefst 270m²! Op 1 april 2022 opende ze hier haar deuren met een wat aangepaste naam: Beertje Baby & Kids. Terwijl jullie lekker shoppen, kunnen de kinderen zich vermaken in de verschillende speelhoeken. Een bezoekje aan de winkel is dus zeker aan te raden!

De focus ligt op onze fysieke winkel, maar we willen uiteraard de mensen die niet in staat zijn bij ons langs te komen, ook helpen aan de leukste en mooiste items.  Zie je op social media iets voorbij komen wat je graag zou willen hebben? Laat het ons weten via een berichtje en we helpen je dan ook graag verder. 

Liefs,
Panzu & team Beertje

 
 
 
Instagram